Uriach's Gallery

Palau-Solità i Plegamans

Uriach Gallery és un petit centre d’interpretació que recorre la història de la indústria farmacèutica des dels inicis de l’empresa Uriach, al 1838, fins a finals del segle XX, a través dels arxius històrics empresarials que els Laboratoris Uriach han anat guardant al llarg de gairebé dos segles d’existència.

Les imatges, documents i objectes exposats ens acompanyen i ajuden a explicar alguns del esdeveniments més significatius de l’evolució d’aquest sector.

Des de les petites farmàcies decimonòniques, amb les seves tradicionals fórmules magistrals, i les drogueries importadores dels primers productes farmacèutics industrials denominats específics, passant per les noves especialitats farmacèutiques regulades que es van massificar a les primeres dècades del segle XX, fins la creació de la indústria farmacèutica nacional moderna que va tenir el seu punt emergent als anys 50 i 60 del segle passat.

Aquest espai, gestionat per la Fundació Uriach, està ubicat a les instal·lacions dels Laboratoris Uriach a Palau-solità i Plegamans i es realitzen visites guiades, concertant cita prèvia.

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic fu1838@uriach.com i la nostra web www.fu1838.org.

Avantatges Club Xatic

Si ets membre del Club Xatic rebràs d'obsequi el llibre "El medicament a l'aparador" sobre la història de la publicitat farmacèutica.

Com arribar-hi

Carretera C-59 sortida Palau-solità i Plegamans Riera de Caldes

Transport públic: Autocars Sagalés

Obert de dilluns a divendres

Només visites concertades 93.863.02.25 / fu1838@uriach.com

Tancat el mes d'agost

Entrada gratuïta

Polígon Industrial Riera de Caldes Avd. Camí-Reial, 51-57
Palau-Solità i Plegamans
Compartir