Establiments adherits

El Cultural

Terrassa

Al nord de la Rambla d’Ègara hi ha El Cultural.  L’obra porta la signatura de l’arquitecte local Jan Baca.  

El local juga amb el color blanc, la fusta, la il·luminació i els grans finestrals, i permet que la Rambla tingui un accés directe al Centre Cultural, i que aquest equipament guanyi metres i s'obri definitivament a la ciutat. L'espai encara està en obres, però d'aquí a dissabte tot canviarà i estarà llest per la seva estrena. 

Lluís Ristol i Rafa Blanco aposten per una oferta doble, gairebé triple. Per una part, hi ha la cafeteria, amb zones interiors i exteriors sota els porxos. Per l'altra, el restaurant clàssic. I la tercera pota és el que s'ha batejat com a El Baretto, que no és altra cosa que un bar típic situat al vestíbul del Centre Cultural, al costat de l'auditori, i que romandrà obert sempre que hi hagi espectacles. Les begudes es podran acompanyar d'un entrepà. 

El restaurant, amb 45 places, aposta per la cuina catalana, amb productes de proximitat, i per la qualitat. Hi haurà carta i menú del dia. El preu mitjà de la carta se situa entre els 30 i els 40 euros, i el de menú, en 18. Per aquest preu es rebrà cuina de qualitat i un espai que entra en perfecta simbiosi amb l'entorn cultural, que es respira arreu. I fins i tot fa patxoca pensar en un sopar nocturn sota els vidres, amb la pluja gotejant sobre el sostre de vidre. A la cafeteria es podrà menjar per entre 12 i 20 euros.

Avantatges Club Xatic

10% de descompte en el servei de carta (begudes no incloses)

dimarts de 8 a 16h
de dimecres a diumenge de 8 a 23h
Cuina: de 13 a 16h i de 20 a 23h

Compartir