Tèxtil

Centre de Documentació i Museu Tèxtil

Terrassa

MESURES COVID

Places limitades a l’aforament de les sales i  les actuals restriccions sanitàries.  Ús de mascareta i d'hidrogel.


El CDMT vetlla per la preservació del patrimoni tèxtil i ofereix coneixement especialitzat i divulgatiu a partir dels productes tèxtils històrics i contemporanis.

És un espai per a la investigació i la conservació.  Compta amb una plataforma de serveis especialitzats en restauració, conservació i documentació, així com de formació destinada a professionals i estudiants.

També és un espai per a la inspiració; mitjançant l’inspiring Lab vincula patrimoni tèxtil, disseny i indústria en el marc de les tendències de moda.

El CDMT vol acostar el patrimoni a un públic molt divers.  És un lloc per a la divulgació i pedagògic, que ofereix tallers per a les escoles i activitats per a adults i per a infants.

Aquest any 2021 el Museu Tèxtil compleix 75 anys de la seva creació i estem de celebració! Un dels serveis que volíem oferir renovat era l’accés en obert a al nostre arxiu digital en línia: IMATEX. http://imatex.cdmt.cat/

Us presentem un nou arxiu digital en línia i gratuït amb més de 31.000 documents tèxtils i 100.000 imatges associades, de diferents èpoques i cultures: teixits, dissenys originals, mostraris, indumentària i complements i decoració, entre d’altres aspectes. Volem destacar també la incorporació del patrimoni bibliogràfic digitalitzat del Museu Tèxtil, accessible també des d’IMATEX.

Com arribar-hi

Ferrocarrils:
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya "Metro del Vallès", des de la Plaça Catalunya (Barcelona).
RENFE/Rodalies: Línia c-4, des de la Plaça Catalunya (Barcelona), direcció Manresa.

Autopistes:
Autopistes C-58 i C-16 (E-9), sortida Terrassa-Centre.

dimarts i dijous, de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00
diumenges de 10:00 a 14:00h. (excepte festius)

Consultar tancament per vacances d'estiu

Entrada lliure i gratuïta per al públic general.

C/ Salmerón, 25
Terrassa
Compartir