Activitat permanent
No
Exposicions

El barri industrial del Rec en imatges Exposicions virtuals al web del Museu de la Pell d’Igualada

El barri del Rec d’Igualada ha viscut diverses transformacions al llarg de la història. Inicialment agrari al segle XII, reconvertit en industrial al segle XVIII, conforma un valuós conjunt patrimonial i arquitectònic. Un paisatge urbà únic. El Museu de la Pell ret homenatge a aquest espai emblemàtic de la ciutat a través d’una exposició presencial que es pot visitar fins el 26 de setembre.

Aquesta mostra, “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació” es complementarà, de forma indefinida, amb una sèrie d’exposicions on line que es podran gaudir al web del Museu. Es tracta d’exposicions virtuals sobre un barri únic, una finestra oberta per descobrir-lo i apreciar-lo a través de la mirada de diferents fotògrafs.

La primera mirada sobre el Barri la fa la fotògrafa Rosa Sáez que durant el confinament va donar sortida al material que tenia per fer el projecte “Els colors del Rec”, un recull d’imatges de racons i detalls copsats en dies i dies recorrent i estimant el barri.

Els propers dies la pàgina web del Museu anirà publicant d’altres exposicions virtuals amb la mirada de diferents fotògrafs com el Joan Solé i el Marc Vila.

Tanmateix, el Museu fa una crida a la participació de diferents fotògrafs que tinguin material sobre el Barri del Rec per ampliar el recull d’imatges.

Les exposicions es poden veure a través d'aquest enllaç

 

Data: fins el 31 de desembre