Associats

Municipis - La XATIC és una associació oberta a l'adhesió de nous municipis que disposin de recursos de turisme industrial i vulguin unificar esforços per promoure aquesta forma de turisme.  Els municipis que disposen de recursos de turisme industrial (museus, centres d'interpretació, antics espais de producció, empreses en actiu visitables, etc), i que volen atraure visitants al seu territori, poden formar part de la XATIC com a membres de ple dret.

Relació de municipis associats i data d'incorporació a la xarxa

Recursos Associats: El programa de Recursos Associats esà pensat pels centres de tipus patrimonial i visitables (Museus, Centres d'Interpretació, antics espais de producció, etc.)  que estiguin situats en municipis que no pertanyen a la xarxa i que vulguin promocionar-se i comercialitzar les seves visites i activitats a travès de la XATIC.

Relació de recursos associats i data d'incorporació a la xarxa

Indústria Viva - Cada cop més indústries i tallers artesans obren les seves portes a les visites per mostrar les línies de producció i posicionar la seva marca.   Aquest gest de confiança cap al visitant, permet al productor acostar l'empresa al possible client final.  Els visitants reconeixen més i millor aquells productes que han vist fabricar, valorant molt positivament l'experiència en el moment de la compra. Les visites i les vendes directes són, de fet, una nova línia de negoci, així com una font de difusió directa que no precisa d'intermediaris.

Relació d'empreses associades al programa i data d'incorporació a la xarxa

Podeu sol.licitar informació i condicions a info@xatic.cat o bé trucant al telèfon 93 739 74 21