Construcció

Torre de Guaita de Sant Sebastià

Palafrugell

En el Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda podeu gaudir d’un jaciment ibèric (segles VI a I aC) recentment consolidat i senyalitzat, una torre de guaita del segle XV (Bé Cultural d’Interès Nacional), una ermita i hostatgeria del segle XVIII i un far del segle XIX.

Tot al cim d’una muntanya amb penya-segats, a uns 180 metres sobre el nivell mar, i des d’on es poden fer diverses excursions pel massís, seguint el sender de gran recorregut del Mediterrani.

Us recomanem l’experiència de pujar a la torre de guaita, una construcció defensiva per vigilar la zona costanera i protegir-la de possibles invasions corsàries i pirates, que conserva molts dels elements originals.

Per complementar la visita al conjunt, oferim exposicions durant l’estiu d’artistes vinculats amb el paisatgisme i la interpretació del territori. Les obres es mostraran a les dues plantes de la Torre de Guaita, en el recorregut que s’ha de fer per pujar al terrat, el punt més alt de la muntanya.

Un cop a dalt podreu contemplar, entre els merlets que la coronen, una de les millors vistes de la Costa Brava.

Avantatges Club Xatic

2x1

Com arribar-hi

Autopista AP-7 Sortida 9 Maçanet, Santa Coloma, Lloret, Sant Feliu de Guíxols, direcció Sant Feliu de Guíxols Carretera C-35, en direcció a Sant Feliu de Guíxols Carretera C-31 en direcció Palamós, sortida 331 Platjes, Mont-ras, Palafrugell -Sud Direcció GIV-6544

ESTIU (del 15 al 30 de juny, juliol, agost i de l’1 al 12 de setembre):
De dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20.30 h.

RESTA (de l'1 de maig al 14 de juny i del 13 al 30 de setembre):
De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.
Diumenges i festius de 10 a 14h (Dilluns tancat)

Resta de l’any, a convenir amb reserva prèvia.

1€

Compartir