Salaons Solés

L'Escala

IMPORTANT: DEGUT A LES CONDICIONS DERIVADES DE LA CRISI SANITÀRIA PER COVID19,  L'AFORAMENT A L'INTERIOR DEL MUSEU QUEDA CONDICIONAT A LA NORMATIVA VIGENT.  ES NETEJARÀ I DESINFECTARÀ DESPRÉS DE CADA VISITA, AIXÍ COM ELS LAVABOS I LES ÀUDIOGUIES.  

A Solés som Mestres Anxovers!  Des de fa més de 130 anys mantenim la tradició i el respecte pel mar.  Utilitzem la tècnica de pesca de l'encerclament que és la més respectuosa per capturar el peix blau sense malmetre el fons marí.

"Fóu el 1888 que Francisco Solés Oliveras, el meu rebesavi, va fundar Anxoves SOLÉS.   Des de llavors, 5 generacions s'han dedicat a la salaó de peix blau, preservant fins a dia d’avui els secrets i la tradició d'una acurada elaboració artesanal"  ( J. Solés - propietari d'Anxoves SOLÉS ) 

En la visita a la nostra fàbrica comprovareu l'adaptació a les necessitats del segle XXI però mantenint l'essència i la tradició dels nostres avantpassats.

Les visites es fan mitjançant àudio guies en català, castellà, francès, alemany, holandès i italià; permetent al visitant conèixer la història de l’empresa i els processos d’elaboració d’una manera interactiva i per a tots els públics, mostrant totes les etapes de les diferents elaboracions gastronòmiques que oferim.

El preu de la visita inclou un tastet de productes Solés a la nova terrassa “Solés chill-out”.

Disposem també d’aparcament gratuït i de botiga de productes Solés.

Estiu
Matí - dilluns a diumenge 10 a 14 h
Tarda - dilluns a dissabte 17 a 21 h

Hivern
dilluns a divendres 9 a 13 i 15 a 18 h

5€ (inclou degustació) // Gratis menors de 10 anys // Per a grups demanar pressupost

Compartir