Tèxtil

Nau Gaudí

Mataró

L'any 1883 Antoni Gaudí va construir la seva primera obra i ho va fer a Mataró per encàrrec de la Sociedad Cooperativa la Obra Mataronense.

La Nau Gaudí no solament és la primera obra del gran arquitecte sinó que també és un manifest de la seva manera d'entendre l'arquitectura així com una obra pionera en el seu concepte i en la manera de ser construïda.

Des de l'any 2010 aquesta antiga nau de blanqueig de cotó acull la Col·lecció Bassat d'Art Contemporani de Catalunya, una col·lecció única que consisteix en un dels fons més representatius de l'art català de la segona meitat del segle XX.

Visita guiada: cada primer diumenge de mes, a les 12 del migdia

Activitat familiar de l’exposició: cada tercer diumenge de mes, a les 12 del migdia (a l’agost no hi  ha activitat familiar)

Activitat familiar de l’arquitectura de Gaudí: cada segon dissabte de mes, a les 6 de la tarda (a l’agost no hi ha activitat familiar)

Per a informació, reserves i visites guiades:  93 741 29 30 (de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia)  educacultura@ajmataro.cat

de dimarts a divendres, de 5 a 8 del vespre
dissabtes, d’11 a 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre
diumenges i festius, d’11 a 2 del migdia

Tancat tots els dilluns, 1 i 6 de gener, Divendres Sant, 1 de maig, 24 de juny, 27 de juliol, 15 d'agost, 11 de setembre i 25 i 26 de desembre.

Entrada gratuïta

Les activitats fixes de cada mes són gratuïtes i sense reserva prèvia

Compartir