Transport

Museu del tren miniatura - RAILHOME BCN

Igualada

LA VISITA
La visita guiada us permetrà viatjar, en una hora, del tren real al miniatura i gaudir d'una experiència original i inoblidable.  Oci i cultura ferroviària combinats en un espai únic de més de 500 m2.

LA MAQUETA
Railhome Bcn exposa una de les maquetes més grans que molts de vosaltres mai haureu vist. A l’estil de les grans maquetes centre-europees d'exhibició.  Però tingueu en compte que allò que fa gran a una maqueta no és només el seu tamany sinó el detall.  No en va han estat quinze anys de treballs que han fet possible aquest món en miniatura. Les coses grans no s'improvisen. A la maqueta escala HO digital podreu viatjar en temps real desde la perspectiva del maquinista: nous temps, noves emocions. Que gaudiu del viatge!

EL MUSEU
D'una col.lecció privada, i sense ser-ne la intenció, n'hem fet un Museu. Però l'afany del col.leccionista s'estén com una taca d'oli i abarca tot allò relacionat amb el món del tren real: accions de companyies ferroviàries, plaques de fabricant, fanals, gorres, i un llarg etcètera. La nostra intenció és que en gaudiu a l'hora que n'apreneu, sigueu o no aficionats al món del ferrocarril.  Per això la visita és guiada: no podem permetre que en sortiu indiferents.

Avantatges Club Xatic

Descompte del 10 % sobre el preu de totes les entrades

Com arribar-hi

Autovia A2 Barcelona-Lleida sortida 555. Eix diagonal (C-15) Manresa-Igualada-Vilafranca-Vilanova i la Geltrú, sortida Igualada.
Autobús línia regular Barcelona-Igualada: La Hispano Igualadina. Tel. 93 8044451
Tren línia regular: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Tel. 93 2051515

DE JUNY A SETEMBRE: De dimecres a dissabte: de 10 a 14 i de 16 a 20. Diumenges de 10 a 14 D'OCTUBRE A MAIG: Divendres i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20. Diumenges de 10 a 14

De dimarts a dijous: visites concertades per a grups de més de 15 persones.

NOTA: Les visites sempre són guiades.

Adults (+ de 18 anys): 8 €
Joves (de 9 a 17): 6 €
Entrada Familiar (2 adults + 2 joves): 25 €
Menors de 9 anys acompanyats d'un adult: gratuit.

Compartir