La Sitgetana Craft Beer

Sitges

La Sitgetana neix amb una missió: oferir una alternativa real a la gran homogeneïtzació de sabors i aromes que ofereixen les cerveses comercials de producció industrial. I a fer-ho segons dicta la tradició cervesera defensada per l’associació de consumidors britànica CAMRA, com a “REAL ALE”; produïnt cervesa amb ingredients naturals i mètodes d’elaboració tradicionals, incloent-hi la maduració i segona fermentació.

Però per a La Sitgetana, la paraula REAL cobra un significat més profund. Doncs som amants de la vida real, abraçant-la i acceptan-la tal com és, amb les seves imperfeccions. I la nostra cervesa, com no podia ser d’una altra manera és la cervesa de la gent real. Amb receptes que s’han anat modificant segons el gust dels nostres consumidors.

Per últim SITGES REAL ALE és un posicionament que ens ubica allà on volem ser. Un tribut a la nostra vila on som la cervesa de referència.

1 CERVESA LOCAL

Des de la seva fundació el 2014 fins avui, La Sitgetana Craftbeer ha incrementat fins un 40% el seu volum de vendes a establiments de Sitges que han confiat en nosaltres com a alternativa a la cervesa industrial.

El 2018 volem consolidar-nos com a cervesa local, podent abastir tots aquells establiments de la nostra àrea d’influència que ho desitgin i aportant-los el valor afegit de treballar amb productes de proximitat.

VISITES A LA FÀBRICA: Pots triar entre diferents packs

  1. Visita fàbrica amb tast de cerveses
  2. Visita fàbrica amb aperitiu 
  3. Visita fàbrica + pack 6 cerveses 

Com arribar-hi

Transport públic, cotxe, a peu

Visites concertades: entre setmana i cap de setmana de 12 a 18h. 

Compartir