Establiments adherits

Hotel Estanys Blaus ***

Tavascan

Aquest hotel d'estil tradicional de muntanya està situat a la petita localitat de Tavascan, als Pirineus.  L'Hotel Estanys Blaus es troba rodejar de grans jardins i al costat del riu. 

Disposa de piscina, banyera d'hidromassatge i sauna.  Les habitacions de l'Estanys Blaus tenen una vista magnífica sobre les muntanyes i estan equipades amb bany, TV i Wi-Fi.

El restaurant Llacs del Cardós es troba dins del mateix edifici i serveix cuina d'estil tradicional i esmorzars, a partir de les 7:00.

L'hotel es troba a 40 minuts en cotxe del parc nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici.

Avantatges Club Xatic

10% de descompte

Com arribar-hi

En Bus: Alsina Graells. Tef: 902 42 22 42. En Tren: Renfe (estació més propera: La Pobla de Segur) Tef: 900 90 15 15. En Avió: Lleida – Alguaire (175 km); Barcelona – El Prat (254 km). Per Carretera: des de ... Barcelona: agafeu l’A-2 fins a la sortida 517 cap a l’ L-303 en direcció Agramunt / Cervera Nord, continueu cap a la C-14. Seguiu les indicacions Isona/Tremp, Sort, Llavorsi i tavascan Girona: dirigiu-vos cap a Vic i passeu per Manresa, Calaf, Torà, Ponts, Tremp, Sort, Tavascan. Tarragona: dirigiu-vos cap a Reus fins a l’A-2 fins a Lleida, seguiu cap a Balaguer, Tremp, Sort, Tavascan. Madrid: agafeu l’A-2 fins a Saragossa, seguiu direcció Lleida, Balaguer, Tremp, Sort, Tavascan. València: agafeu l’AP-7 cap a Reus/Tarragona i seguiu cap a l’A-2 fins a Lleida. Seguiu cap a Balaguer, Tremp, Sort, Tavascan.