Agroalimentari

Fàbrica Estrella Damm

El Prat de Llobregat

Des de 1876, els mestres cervesers de Damm han tingut cura de cada pas de l’elaboració de la nostra cervesa mediterrània de malta, arròs i llúpol: des dels camps d’ordi i arròs fins a la fàbrica, passant per la malteria.

Durant la visita a la nostra fàbrica situada al Prat de Llobregat, Barcelona, coneixereu tot aquest procés, fent èmfasi en els punts que fan d’Estrella Damm una cervesa excepcional, com ara l’ús d’ingredients naturals. 

Per finalitzar la visita, podreu gaudir del sabor del Mediterrani amb un tast d’Estrella i altres cerveses de la nostra família 

Informació de la visita:

La visita sempre és guiada i té una durada de 1,5h.

Inclou:  - Recorregut on es pot veure sala de cocció/ tancs de fermentació i guarda/ la planta d'envasament d'ampolles sense retorn i tast de cerveses Damm.

Els idiomes disponibles per a la visita són català, castellà i anglès. Sota demanda també es podria realitzar en italià.

Condicions d'accés:
Tenir 18 anys o més.
No es pot accedir al recinte amb vehicle privat.  L'aparcament a la zona és fàcil i gratuït.

Informació: vfabrica@estrelladamm.es - 93 290 95 60

Avantatges Club Xatic

10% de descompte.  Per aplicar-lo cal utilitzar el codi promocional XATICDAMM en la casella específica de la compra on line. Entrada general 12€, preu soci XATIC 10,80 €

Informació: vfabrica@estrelladamm.es - 93 290 95 60

Consultar aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita + tast de cerveses: 12€ 
Grups a partir de 20 pax, descompte 10%

Ronda Ponent, 41
08820 El Prat de Llobregat
Compartir