Setmana del Turisme Industrial

Tastos Visites guiades

Visita el celler i allotja't al Masroig

Activitat permanent

Ets amant de l’enoturisme i els espais rurals? Doncs tenim el pla perfecte per a tu: vine al Masroig i gaudeix d’una nit a La Casa del Til·ler del Masroig amb esmorzar inclòs i d’una visita guiada i un tast de 3 vins al Celler Masroig.

Allotja’t en aquesta preciosa casa rodejada de natura i tranquil·litat dins d’un espai privilegiat. Delecta’t amb la meravellosa oferta gastronòmica que ofereix la Mercè i desconnecta del món exterior  en aquest espai acollidor.

Visita’ns al nostre celler i passeja pels 100 anys d’història del nostre celler, des dels antics trulls subterranis de 1917 fins a la nova nau de botes. El recorregut finalitza amb el tast guiat de tres dels nostres vins i la degustació del nostre oli d’oliva extra verge.

Número de persones: mínim 2 persones i màxim 4 persones + 1 amb llit supletori.

Per qualsevol altra consulta a l’allotjament contacteu a: 637 08 56 08 | info@lacasadelmasroig.com

Horari: de dilluns a dissabte a les 11.00h i a les 16.00h. Diumenges a les 11.00h. És necessari reserva prèvia. (Consultar disponibilitat de l’allotjament a través del mateix celler)
Durada: 1-1.30 hores.
Idioma: Català, castellà
Preu: des de 49,50 euros per persona la nit amb esmorzar i visita inclosa. Nens fins a 16 anys gratuït (al celler). Consulta preus per infants a l’allotjament. *Es paga cada import a l’establiment corresponent.
Tel.: 646 74 39 22 / 977 82 50 26
Correu electrónic: visites@cellermasroig.com