Exposicions Visites guiades

Tarda amb els artistes… Mariona Cañadas i Pedro Murúa

28 de juny.

Activitat no permanent

Activitat gratuïta per a adults, amb inscripció prèvia. Aforament limitat.

El cicle “Tarda amb els artistes” engloba visites i altres activitats que van a càrrec dels artistes que exposen en alguna de les sales del Museu. Avui és el torn de Mariona Cañadas i Pedro Murúa, creadors de la mostra “Mieses” que es pot visitar a l’Espai Zero fins el proper 24 de juliol.

La paraula “mieses” (messes en català) fa referència als camps de cereals, aquells que s’han sembrat i que posteriorment són collits. Un procés que transforma el paisatge i les persones que l’habiten. El projecte que presenten i que porta per títol “Mieses” ens parla d’aquesta transformació, de com l’experiència del paisatge es pot trobar en la tensió entre el fet d’observar i el d’habitar.

L’exposició ens acosta, des d’aquesta perspectiva, al temps que la Mariona i el Pedro van estar vivint entre camps i telers a l’illa danesa de Fyn, col·laborant amb el museu del lli i teixidura Hørvævsmuseet. En la visita comentada que ofereixen avui podreu conèixer de prop l’experiència d’aquests artistes i el seu procés creatiu. Per a més informació, contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Horari: de 17:30 a 18:30 h.
Durada: 1 hora.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat