Dia/nit internacional dels museus

Exposicions

Sota la pell del Rec. Memòria oral del barri del Rec d'Igualada

Activitat no permanent

Sota la pell del Rec explica la vida social i econòmica del barri del Rec, les activitats industrials i productives que s’hi han desenvolupat al llarg dels últims cent anys i totes les transformacions que ha viscut, i ho fa de la millor manera possible: a través de la veu dels qui l’han viscut intensament, ja sigui com a veïns, treballadors o propietaris.

L’objectiu és mostrar com ajuden les fonts orals a esbrinar i estudiar els processos socials i històrics, i també per valorar alhora la tasca feta de recuperació d’aquestes fonts orals al Rec i a la Conca d’Òdena. Donar a conèixer la qualitat i la quantitat de la informació i documentació recollides en el projecte i difondre quin i com ha estat el procés de treball des que es van començar a recopilar.

L’exposició es va inaugurar durant el Fineart del 2020 i ara 4 anys després es podrà veure al Museu amb una nova gràfica dels elements expositius i acompanyada de nous materials que completen el discurs. Col·labora l’entitat Cal Cuta i el Museu del traginer. Col·lecció Antoni Ros.

Trobareu el Museu obert de:

  • dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • les tardes de dijous i divendres de 16 a 20 h 
  • els dissabtes i diumenges d’11 a 14 h.

https://museupelligualada.cat/sota-la-pell-del-rec-memoria-oral-del-barri-del-rec/

Idioma: Català
Preu: Gratuït