Nadal i Reis
Showcooking d'entrants de Nadal amb productes de barri
15 de desembre
Vine a viure un espectacle amb maridatge que combina cuina, territori i tradició.
El cuiner sadurninenc Jacint Carafí, més conegut com el Cintet, ens guiarà en una sessió única on aprendrem a elaborar entrants i plats freds ideals per a les celebracions nadalenques. Amb el seu carisma i experiència, ens ensenyarà com treure el màxim partit dels productes locals, fent de la cuina una experiència fàcil i divertida. L’equip de Caram Caram presentarà la sessió, explicant la singularitat dels productes utilitzats i la història dels comerços i obradors de Sant Sadurní que els elaboren.
Inclou el tast de tres receptes maridades amb una selecció de caves escollits per a l'ocasió.
Els participants també s’enduran un receptari exclusiu, amb totes les propostes i la informació sobre on trobar els productes al nostre comerç local.
Aquestes festes, prepara't per sorprendre a taula amb receptes senzilles, delicioses i amb producte de proximitat. Gaudeix d'una jornada de showcooking i divulgació gastronòmica que combina tradició, creativitat, bombolles i el millor de Sant Sadurní.