Fires Jornades, cursos, reunions

Setmana Europea Prevenció de Residus. El Swap! Jornada d’intercanvi de roba tardor/hivern

27 de novembre de 2022.

Activitat no permanent

Activitat gratuïta per a adults amb inscripció prèvia. Places limitades.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La 14a edició tindrà lloc del 19 al 27 de novembre de 2022 i el dia temàtic ha posat el focus en els tèxtils, treballem plegats per un planeta residus zero!

En aquest marc europeu tornem a organitzar El Swap, un projecte de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona creada el 2013 sense ànim de lucre, que lluita per canviar el món de la moda cap a un model més ètic, sostenible i lliure. Està organitzat conjuntament amb un dels seus socis, El Club de la Moda Positiva, i el Museu Tèxtil. Com a museu, compartim els seus propòsits i tenim el plaer de col·laborar amb elles organitzant aquesta jornada d’intercanvi de roba tardor/hivern.

Sota el lema “Intercanvia roba, renova el teu estil i cuida el nostre planeta” et convidem a participar d’aquesta jornada matinal divertida i fresca de moda amb consciència social i actuant en favor del medi ambient.

Si estàs interessat/da en formar part d’aquest acte, llegeix aquí com funciona l’esdeveniment i si et queden dubtes pots consultar les preguntes freqüents.

Per a més comentaris, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat / 937 315 202 o bé directament amb les organitzadores a: projectes@modasosteniblebcn.org.

Horari: de 10:00 a 14:00 h.
Durada: 4 hores.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil.
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat