Setmana del Turisme Industrial

Exposicions

Sempreviva. Premi IgualART 21-22

fins el 23 d´octubre

Activitat no permanent

Projecte fotogràfic acompanyat d’una performance visual i auditiva. Aquest format, permet combinar les diferents disciplines artístiques per les quals es mouen les artistes: fotografia, música, estilisme, moda i vídeo. Amb les imatges i els sons pretenen recrear i readaptar el folklore, la tradició i la llegenda catalana en els temps moderns.

Sempreviva busca idealitzar aquelles tradicions i llegendes d’una societat ara modernitzada i ho mira de forma onírica. A través de la recuperació de la imatgeria folklòrica i la seva adaptació als dies d’avui es pretén aconseguir un diàleg amb aquest passat, establir-hi una connexió emocional i elaborar un relat nou des d’una interpretació queer i amb perspectiva de gènere.

Tècnicament, es fan servir imatges mogudes, amb llarga exposició, un fons mogut i estripat i profunditat de camp amb tal d’imitar la pintura onírica. Els colors estan inspirats en el carret KODAK PORTRAIT 200.

El projecte es presenta amb la col·laboració del grup musical Things and Flowers, compartint talent jove igualadí.

Premi IgualART 21-22

Amb l’objectiu d’estimular la creació artística en l’àmbit local, l’Ajuntament d’Igualada, a través del Departament de Promoció Cultural, convoca cada any el premi IgualART, concurs de projectes d’arts visuals inèdit en qualsevol de les seves disciplines: pintura, escultura, dibuix o gravat, com també en fotografia, videoart o la combinació de qualsevol d’elles.

https://museupelligualada.cat/sempreviva/

Preu: Gratuït