Setmana del Turisme Industrial

Activitats Virtuals Tallers

Penja torretes amb pell reciclada. Creactiva't al Museu en línia

del 18 de setembre al 31 de desembre

Activitat no permanent

La decoració amb plantes d’interior és tendència. Oxigena les nostres llars, calma l’ànim i ens apropa a la natura.

En aquesta ocasió el Creactiva’t al Museu en línia us anima a treballar la pell reciclada de les adoberies d’Igualada per fer una peça per penjar torretes i descobrir, així, la versatilitat d’aquest material.

El disseny de la peça és de Sandra Quílez, mestra artesana del cuir i restauradora. És propietària de la botiga d’artesania del cuir NQuart, a Vic, i ha estat Premi Restaura 2020 per la seva tasca de conservació i restauració d’elements de pell i cuir de diferents espais i museus, entre els quals destaca el mobiliari de pell del Palau Güell.

Una part del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de diumenge 18 de setembre, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h (tardes de juliol i agost tancat)
  • Dissabte i diumenge i festius d’11 a 14 h

Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells.

Aquí teniu el patró perquè pugueu fer la llibreta:

Patró Penja-torreta

Durant el 2022 el “Creactiva’t al Museu en línia” oferirà dissenys en pell, per ser treballats a casa, adreçats a un públic jove o adult. Obrim una nova etapa, després que El Creactiva’t dels darrers dos anys havia estat dedicat a creacions per a infants i famílies.

https://museupelligualada.cat/creactivat-al-museu-en-linia-penja-torretes-amb-pell-reciclada/

Preu: Gratuït