Maridatge: Harmonia de caves i aperitius gurmet vegans
6 de juliol
El Celler de la Fassina de Can Guineu ofereix una excel·lent experiència gastronòmica amb la degustació de deliciosos aperitius vegans d'alta cuina acompanyats d'una selecció de caves escollits per a l'ocasió.
Oblida't del mite de la cuina vegana insulsa i avorrida. Et proposem un tast de caves amb productes gurmet vegans que et captivarà! (siguis o no siguis vegà).
Descobriràs que es pot gaudir del menjar sa de la mà de dues sibarites de la cuina saludable, la Imma i l'Olga, creadores de Kezu Premium & Vegetal. Durant el tast explicaran com elaboren artesanalment els aperitius, l'origen dels productes, els nutrients i exposaran els seus coneixements sobre la bona alimentació.
El maridatge inclou el tast de quatre caves presentats per Vins El Cep, elaboradors de vins i caves singulars d’alta qualitat i pioners en viticultura ecològica i biodinàmica, acompanyats amb quatre creacions d'aperitius plant based, sense productes d'origen animal.