Dia/nit internacional dels museus

Concerts Espectacles Exposicions Portes obertes

La Nit dels Museus a Igualada. Som Pell 2024

Activitat no permanent

Igualada celebra la Nit de Museus, el dissabte 18 de maig, dia en què se celebra el Dia Internacional dels Museus a tot el món.

Per tercer any i a causa de l’èxit de les edicions anteriors del Som Pell el Museu organitza conjuntament amb l’entitat Cal Cuta noves activitats adreçades al públic jove i al públic general.

Les activitats que es desenvoluparan durant la jornada tenen a veure amb la transformació del barri del Rec durant les darreres dècades i la memòria oral, i amb una proposta artística i una de teatral entorn la pell i el cos.

Les activitats comencen a les 18 h a la sala d’exposicions temporals amb la inauguració de l’exposició “Sota la pell del Rec. Memòria oral del barri del Rec”. La mostra, creada per l’entitat de memòria oral igualadina CERCA, presenta una nova gràfica dels elements expositius i de materials, amb la col·laboració de l’entitat Cal Cuta i el Museu del traginer. Col·lecció Antoni Ros.

A continuació, a les 19 h s’inaugura una exposició de l’artista igualadina Ainoa Sillero, a l’espai Cub de la nau de les encavallades. Epidermis ens apropa a la pell des de la visió artística i la creació escenogràfica. 

La visió artística de la pell dona pas a la representació de l’obra Cos(i)ficades que es va presentar al Temporada Alta el 2023. Serà al pati del Museu a les 20 h.

A les 21.30 h, al pati del Museu, es podrà degustar un sopar casolà elaborat per l’entitat Cal Cuta. El menú de 10 €/persona consta de:

  • 1r – Amanida amb vinagreta del xef
  • 2n – Pollastre a la cassola o saltat de quinoa amb verdures
  • postres – tatin de poma
  • pa, aigua i vi de la comarca

Venda de tiquets: Casal popular El Foment, bar La Cantonada, local del barri de Xauxa. També es podran adquirir en el moment de l’acte.

A partir de la mitjanit començaran els concerts al pati de la sínia:

https://museupelligualada.cat/la-nit-dels-museus-som-pell-2024/

Horari: 18 h - fins la matinada
Preu: Gratuït