Setmana del Turisme Industrial

La llum dels teus records

Permanent

Experiència vivencial adreçada a grups sènior que permet conèixer la central hidroelèctrica de forma dinàmica i participativa, establint vincles amb els records d’infància i joventut dels assistents.

La generalització del consum elèctric va comportar un canvi profund en la vida quotidiana de les generacions nascudes durant la primera meitat del segle XX. Aquesta experiència planteja un joc de dinàmica senzilla, com a fil conductor per a recuperar els records d’aquell període i compartir-los de manera distesa i relaxada amb els integrants del grup.

La proposta es desenvolupa a partir d’una petita exposició d’objectes quotidians que permet als assistents abordar aspectes concrets de la vida domèstica en el passat, tot comparant amb la situació actual i plantejant avantatges i inconvenients en paràmetres de confort, la comunicació dins de l’àmbit social i familiar i altres aspectes rellevants.

L’experiència està pensada per a grups de 25-30 persones, té una durada aproximada d’una hora i es pot concertar mitjançant reserva prèvia a través de l’Oficina de Turisme de Tremp (Epicentre). Tel. 973 65 34 70 - epicentre@pallarsjussa.cat.

Preu: 3€

https://www.youtube.com/watch?v=rP_m-fI_Ais&feature=youtu.be