Exposicions Visites guiades

El MNACTEC Bus visita Igualada

Activitat no permanent

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha posat en marxa un nou projecte museístic de caràcter itinerant anomenat MNACTEC BUS.

Es tracta d’un espai interactiu i tecnològic que convida el públic a viatjar al passat, el present i el futur de la nostra societat, per a endinsar-se d’una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

El Museu de la Pell d’Igualada forma part del SISTEMA MNACTEC i participa en aquest espai interactiu i tecnològic.

El projecte itinerant MNACTEC BUS. Innovació, tecnologia i societat està dotat de l’equipament tecnològic i els recursos necessaris perquè les persones que el visitin visquin una experiència fascinant i memorable.

L’objectiu del projecte és impulsar una nova forma de difondre el coneixement científic i tecnològic a les noves generacions amb formats innovadors, experiències participatives i amb perspectiva de sostenibilitat mediambiental i un marcat caràcter social. Així mateix, es pretén apropar el MNACTEC al públic geogràficament distant, prioritzant les poblacions del medi rural de Catalunya.

Reserves

Per a més informació i reserves podeu trucar a 900 101 394 / 608 929 207 o bé escriure a l’adreça electrònica info@mnactecbus.cat

Ubicació i horaris

Trobareu el MNACTEC Bus al Passeig Verdaguer cruïlla carrer Sant Magí en l’horari següent:

  • Dimecres 24  i dijous 25 de gener, de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h.

La proposta s’adreça al públic general i és gratuïta. S’ofereixen visites guiades gratuïtes per a grups concertats d’uns 50 minuts de durada. S’hi pot accedir en visita lliure, també gratuïtament, però per raons d’aforament es recomana que es faci a les tardes i festius. Per als més petits hi ha la proposta “Les baldufes òptiques”.

Horari: 9-13 i 15-16
Durada: 2 dies
Preu: Gratuït
Compartir