Dia/nit internacional dels museus

Concerts Espectacles Exposicions Portes obertes Visites guiades

Dia Internacional dels Museus a Igualada

Activitat no permanent

Portes obertes, projecte araArt, ruta RECorreguts i una Nit de Museus plena d’activitats per gaudir del Museu durant una setmana.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu de la Pell obre les portes del dimarts 14 al diumenge 19 de maig, perquè tothom pugui conèixer les exposicions permanents del Museu: Univers de pell, L’ofici d’adober, L’Home i l’Aigua, i l’adoberia de Cal Granotes.

Trobareu el Museu obert de:

  • dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • les tardes de dijous i divendres de 16 a 18.30 h 
  • els dissabtes i diumenges d’11 a 14 h.

 

Igualada celebra la Nit de Museus el dissabte 18 de maig, dia en què se celebra el Dia Internacional dels Museus a tot el món.

Per tercer any i a causa de l’èxit de les edicions anteriors del Som Pell el Museu organitza conjuntament amb l’entitat Cal Cuta activitats adreçades al públic jove i públic general.

Podeu consultar el programa sencer aquí

Aquest mateix dia s’inauguraran dues exposicions:

Sota la pell del Rec. Memòria oral del barri del Rec, a càrrec de l’entitat igualadina Cerca i amb la col·laboració de Cal Cuta.

Epidermis,  d’Ainoa Sillero.

Diumenge 19 i per tancar una setmana plena d’activitats, us proposem una nova ruta RECorreguts pel barri del Rec d’Igualada.

Cal reserva prèvia al telèfon del Museu: 938 046 752 o al correu electrònic m.igualada@diba.cat (tanquem inscripcions el divendres anterior a la ruta a les 14 h).

https://museupelligualada.cat/dia-internacional-dels-museus-2023-museus-sostenibilitat-i-benestar/

Preu: Gratuït