Jornades, cursos, reunions

Curs d’elaboració de pa amb blats antics i fermentació lenta natural

23 de novembre de 2024

Activitat no permanent

Un nova activitat dirigida als adults per aprendre a fer pa.

 

Un curs de 4 sessions entre octubre i novembre per endinsar-nos en d’elaboració de pa amb blats antics i fermentació lenta natural.

Es treballaran ingredients i massa mare, les fermentacions i microorganismes, com pastar, enfornar i conservar.

 

Calendari: 

5 d'octubre de 2024: 1r sessió: Ingredients. Massa mare

26 d'octubre de 2024: 2a sessió: Fermentacions. Microorganismes

23 de novembre de 2024: 3a sessió: Pastar. Formar

30 de novembre de 2024: 4a sessió: Enfornar. La cocció. La conservació

 

Preu: 40 euros tot el curs

Organiza: Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d'Empúries

Amb el suport de: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Horari: 16 a 19h
Durada: 3 h.
Idioma: Català
Preu: 40 euros tot el curs
Accesibilitat: Si
Lloc:
Ecomuseu Farinera de Castelló d'Empúries
Tel.: 972 25 05 12
Correu electrónic: informacio@ecomuseu-farinera.org