Setmana del Turisme Industrial
Curs d’elaboració de pa amb blats antics i fermentació lenta natural
26 d'octubre de 2024
Activitat no permanent
Un nova activitat dirigida als adults per aprendre a fer pa.
Un curs de 4 sessions entre octubre i novembre per endinsar-nos en d’elaboració de pa amb blats antics i fermentació lenta natural.
Es treballaran ingredients i massa mare, les fermentacions i microorganismes, com pastar, enfornar i conservar.
Calendari:
5 d'octubre de 2024: 1r sessió: Ingredients. Massa mare
26 d'octubre de 2024: 2a sessió: Fermentacions. Microorganismes
23 de novembre de 2024: 3a sessió: Pastar. Formar
30 de novembre de 2024: 4a sessió: Enfornar. La cocció. La conservació
Preu: 40 euros tot el curs
Organiza: Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d'Empúries
Amb el suport de: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Horari:
16 a 19h
Durada:
3 h.
Idioma:
Català
Preu:
40 euros tot el curs
Accesibilitat:
Si
Lloc:
Ecomuseu Farinera de Castelló d'Empúries
Tel.:
972 25 05 12
Correu electrónic:
informacio@ecomuseu-farinera.org